prevezatv.gr
Segas Post 474x324
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ

Κοινοποίηση

Στη συνεδρίαση της 11ης Ιουλίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ενέκρινε, με μεγάλη πλειοψηφία, τον προϋπολογισμό του επερχόμενου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2024, καθώς και τη συγκρότηση ανεξάρτητης Τριμελούς Επιτροπής Δεοντολογίας, όπως ορίζει το άρθρο 5 του ν. 5025/2023, που τροποποίησε την παρ. 7 του άρθρου 6 του ν.2725/1999 για όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες.

Η Επιτροπή αποτελείται από δύο ανώτερους δικαστικούς, έναν δικηγόρο γνώστη του αθλητικού δικαίου και τον αναπληρωτή του τελευταίου.

Παράλληλα, και με μεγάλη πλειοψηφία, εγκρίθηκε η τριετής επέκταση της χορηγίας με τον Όμιλο Περσεύς Α.Ε., στον οποίο ανήκει και το νοσοκομείο Metropolitan, με διπλάσιο όριο δωρεάν νοσηλειών και εξετάσεων για τα μέλη των εθνικών και των προεθνικών ομάδων.

Εξάλλου, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ η παραπομπή, στη Δικαστική Επιτροπή της ομοσπονδίας, της υπόθεσης καταγγελίας αθλήτριας του βάδην κατά δύο συναθλητριών της.

Η καταγγέλουσα ισχυρίζεται ότι οι δύο αθλήτριες επέδειξαν αντιαθλητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα βάδην 5.000 μ. που διεξήχθη στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ και Α/Κ Κ23 το διήμερο 29-30 Ιουνίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Ποιοι θα λάβουν εφάπαξ ενίσχυση τον Δεκέμβριο

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Σύσκεψη επαγγελματικών φορέων στο Επιμελητήριο Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

H διαφορά του Μαΐου 2012 και του Ιουνίου του 2023

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ