prevezatv.gr
Gianno 1 10949
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος στην επέτειο των 100 χρόνων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας

Κοινοποίηση

Με μια λαμπρή εκδήλωση, ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας « Ο Ποσειδών»  γιόρτασε την επέτειο των 100 χρόνων συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στον αθλητισμό (1924-2024).

Η εκδήλωση έγινε στο χώρο των γηπέδων του ΝΟ Καλαμάτας.

Παρέστη ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος στο χαιρετισμό του, έκανε μια αναδρομή στη πορεία του ομίλου σε αυτό τον αιώνα της συνεχούς παρουσίας του, και συνεχάρη τη διοίκηση για τις προσπάθειές της να συνεχίσει αυτή τη διαδρομή, που περιλαμβάνει δράσεις στη κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ιστιοπλοΐα, σκάκι, βόλεϊ, τρίαθλο και από πέρυσι ιστιοπλοΐα ΑΜΕΑ.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης σύντομη παρουσίαση του Ν.Ο.Κ. στο πέρασμα των 100 ετών από τον Πρόεδρο Γιάννη Αδαμόπουλο, βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν σε μεγάλες διοργανώσεις, την βράβευση του τ.Προέδρου Δημήτρη Κακαλίκα, και του τμήματος ΑμεΑ του Ομίλου.

Παρέστησαν επίσης ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομος, οι Αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Σιδέρης και Στάθης Αναστασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργος Λαζαρίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λυδία Εξηνταβελώνη που ανάγνωσε και το μήνυμα του Δημάρχου Καλαμάτας, κ.α.  

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών», αποτελεί φυσική συνέχεια, εξέλιξη και κατάληξη, της ναυταθλητικής δραστηριότητα στο θαλάσσιο στίβο της Καλαμάτας που ξεκίνησε το 1924 και έλαβε επίσημη μορφή με 1932 με την ίδρυση του «ΝΑΥΤΙΚΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

Τη τελική μορφή ως ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» έλαβε με το καταστατικό του 1952.

Το όραμα των ανθρώπων του ΝΟΚ από τη χρονιά της ίδρυσής του, είναι να προσφέρει ανιδιοτελώς τη δυνατότητα άθλησης σε νέους όλων των ηλικιών, χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες στα πολλαπλά αθλήματα που διατηρεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Την 1η Δεκεμβρίου, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας στον αγώνα κατά του AIDS

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Κ. Μητσοτάκης: Παράνομη και ανεπίτρεπη η πρωτοβουλία της Σιλιάνοφσκα – Δεν θα δεχτούμε παρόμοια ολισθήματα

ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ευρωπαϊκή υποχρέωση η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού – Αφορά ολόκληρη την Ήπειρο

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ