prevezatv.gr
αρχείο λήψης 2024 01 17t103135.844
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΠΕΙΡΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδός Νιάρχου: Νέα κόντρα Καχριμάνη με «Ορίζοντες» Ηπείρου

Κοινοποίηση

Νέα κόντρα προέκυψε μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου με την παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου», με αφορμή το νέο έργο της Οδού Νιάρχου που παρέδωσε η περιφερειακή αρχή.

Ο Αλέκος Καχριμάνης πέρασε στην αντεπίθεση, σημειώνοντας μάλιστα πως οι «Ορίζοντες» επιδεικνύουν την ίδια συμπεριφορά, μετά και την αλλαγή «σκυτάλης» στην παράταξη. Καταλογίζει, μάλιστα παραπληροφόρηση στην περιφερειακή παράταξη και σημειώνει: «Ακόμη και αν κανείς τους αναγνωρίσει το ελαφρυντικό ότι τα μέλη της δεν έχουν γνώση των θεμάτων της Περιφέρειας, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την παραπληροφόρηση που επιχειρεί μέσω της σημερινής της ανακοίνωση, «βαφτίζοντας» πρόστιμο το «πριμ έγκαιρης παράδοσης» του έργου της οδού Νιάρχου

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου δηλώνει πως «το πριμ έγκαιρης παράδοσης προβλέπεται από το νόμο 4938/2022 και αφορά όλα τα δημόσια έργα που υλοποιούνται στην Ελλάδα. Για την οδό Νιάρχου, η ανάδοχος εταιρία είχε ζητήσει την κατανομή πριμ έγκαιρης παράδοσης για ανεκτέλεστο τμήμα του έργου που δεν είχε υλοποιηθεί στον ορισθέντα χρόνο, χωρίς τη δική της υπαιτιότητα, αλλά ούτε και της Περιφέρειας». Τέλος, τονίζει πως «κανένα παιχνίδι δεν γίνεται σε βάρος των Ηπειρωτών, όλα γίνονται με απόλυτη διαφάνεια, σύμφωνα με τη νομοθεσία και πολύ απέχει από την αλήθεια ο ισχυρισμός τους ότι η εξέλιξη οφείλεται «σε κακούς χειρισμούς της Διοίκησης Καχριμάνη»».

Τέλος, η Περιφέρεια ισχυρίζεται ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και προσθέτει, πως χάρη στους καλούς χειρισμούς και την αποφασιστικότητα της Διοίκησης Καχριμάνη υλοποιήθηκε και παραδόθηκε ένα σύγχρονο έργο οδικής ασφάλειας στην πόλη των Ιωαννίνων, το οποίο εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες καθημερινά. Ένα έργο που κάποιοι στο παρελθόν χαρακτήριζαν «φαραωνικό» και σήμερα επιχειρούν να το υποβαθμίσουν καταφεύγοντας στην παραπληροφόρηση, καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ERT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συμμετοχή μαθητών Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας στην “1η μαθητική Συνάντηση Δικτύου Κωνσταντινούπολη -Θεσσαλονίκη”

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Απεγκλωβισμός οδηγού μετά από τροχαίο στο Μιχαλίτσι Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

«Μαχαιριά στην Καρδιά» ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Νίκου Καραγιάννη

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ