prevezatv.gr
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΠΕΙΡΟΣΠΡΕΒΕΖΑ

Δανάη Παππά: Οι περιπέτειες στο Ιόνιο για την Θεοδώρα του Σασμού – Σκαφάτη σε δύσκολες αποστολές

Κοινοποίηση

Η Δανάη Παππά, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ως Θοδώρα από την επιτυχημένη σειρά “Ο Σασμός”, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο Πέλαγος, μεταξύ Πρέβεζας, Μεγανησίου και Λευκάδας!

Η Δανάη Παππά, γνωστή για την αγάπη της στα ταξίδια και την εξερεύνηση, επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα της περιπλάνησής της με τους ακολούθους της στο Instagram. Μέσα από φωτογραφίες και videos, μας δείχνει τις μαγευτικές ομορφιές του Ιονίου Πελάγους και μας μεταφέρει λίγο από τη μαγεία και την ηρεμία που βιώνει.

Με ένα φουσκωτό σκάφος, η ηθοποιός έχει εξερευνήσει κρυφές σπηλιές και παραλίες, δείχνοντας μας τις κρυμμένες γωνιές του Ιονίου που συχνά παραμένουν ανεξερεύνητες από τους περισσότερους επισκέπτες.

Οι φωτογραφίες της αποδεικνύουν ότι η ομορφιά της Ελλάδας είναι απέραντη και αξίζει να την ανακαλύψουμε.

Η Δανάη Παππά, με τις αναρτήσεις της, μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε τις ομορφιές της Ελλάδας και να απολαύσουμε τη μαγεία του καλοκαιριού. Είναι μια υπέροχη υπενθύμιση ότι η Ελλάδα έχει πολλά να προσφέρει, από καταπράσινες βουνοκορφές μέχρι κρυστάλλινα νερά και πανέμορφες παραλίες. Η Δανάη μέσω της προσωπικής της εμπειρίας, μας προσκαλεί να αγκαλιάσουμε τη φύση και τα ταξίδια, αναζητώντας νέες περιπέτειες.

koolnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γ.Ν. Πρέβεζας: 5 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Μαιών και Μαιευτών

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Κ. Μητσοτάκης: Τα θαλάσσια πάρκα θα γίνουν – Τι είπε για τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών και το «ευρωπαϊκό Iron Dome»

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Εταιρεία Βυζαντινών Μελετών Ν. Πρέβεζας: Όχι στην αλλοίωση του χαρακτήρα του μνημείου του Ζαλόγγου

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ