prevezatv.gr
Astynomia 1021x571 681x381 1024x572 1 3 768x429 (1)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι της Λίνας Κλείτου – Η ανάρτηση της δημοσιογράφου

Κοινοποίηση

Στοχοποίηση από «δημοσιογράφους και εκδότες ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ» καταγγέλλει η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, μετά και την επίθεση που δέχτηκε από τον Ρουβίκωνα.

Η επίθεση από μέλη του Ρουβίκωνα στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου έγινε χθες (14.02.2024).

Η παρουσιάστρια, σε ανάρτησή της στο Χ (Twitter), γράφει πως ήταν «Η πρώτη φασιστική, παρέμβαση Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου, για τρίχες!» και πως στόχος ήταν ο εκφοβισμός και η φίμωσή της.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Η πρώτη φασιστική, παρέμβαση #Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου, για τρίχες!, με βάση την ανακοίνωση του. Στόχος,ο εκφοβισμός και η φίμωσή μου. Ακολούθησε της στοχοποίησης μου από δημοσιογράφους κ εκδότες Σύριζα και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας. Στο κενό σύντροφοι».

Την επίθεση καταδίκασε η ΝΔ 

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει, με τον πιο έντονο τρόπο, τη στοχοποίηση δημοσιογράφων και πολιτικών με καταδρομικές ενέργειες εναντίον τους, στα σπίτια και στα γραφεία τους. Απόπειρες εκφοβισμού και τρομοκράτησης δεν χωρούν σε δημοκρατικά πολιτεύματα.
Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα δώσουν την απάντηση που οφείλουν. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε την άμεση καταδίκη των πράξεων αυτών από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Η σιωπή σημαίνει ανοχή και η ανοχή είναι απαράδεκτη.

Πηγή http://www.newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διήμερες δράσεις τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και το Μουσείο της Νικόπολης

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

B. Κικίλιας: Αν χρειαστεί θα γίνουν επιτάξεις εκχιονιστικών μηχανημάτων

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τα ονομαστήριά του γιορτάζει ο Σεβ. Μητροπολίτης κος Χρυσόστομος

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ