prevezatv.gr
Ioan Zapsas 768x768
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΠΕΙΡΟΣΠΡΕΒΕΖΑ

Ενστάσεις από την παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» επί του σχεδίου οδικής σύνδεσης της Πρέβεζας

Κοινοποίηση

Ενστάσεις αλλά και συναινέσεις επί του στρατηγικού σχεδίου που πρόσφατα παρουσίασε η Περιφέρεια Ηπείρου για τη σύνδεση της Πρέβεζας με το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων, κατέθεσε η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών».

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Ζάψας που ήταν παρών στη σχετική εκδήλωση, δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Ιωαννίνων ότι σε γενικές γραμμές αποδέχεται το αναθεωρημένο πλάνο της Περιφέρειας Ηπείρου που έχει αναλάβει την ωρίμανση των έργων.

Διαφωνεί ωστόσο με τη λογική της κατάτμησης του έργου, τη νέα χάραξη για τη σύνδεση της Ιόνιας Οδού με τη Γέφυρα Καλογήρου καθώς αποκόπτει τη Φιλιππιάδα από το Λούρο και ακυρώνει την ανάπλαση του παραποτάμιου πάρκου.

Τέλος, ο κ. Ζάψας εμμένει στην άμεση δημοπράτηση του έργου της εισόδου της Φιλιππιάδας, με προϋπολογισμό 1,45 εκατ. ευρώ, για το οποίο υπάρχει ειλημμένη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όμιλος για την UNESCO Πρέβεζας για τον αρχαιολογικό χώρο του ΟΡΡΑΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Μάγδα Τσέγκου: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για τον χαμό του 14χρονου ανιψιού της

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Τρεις συλλήψεις στην Πρέβεζα, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα & για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ