prevezatv.gr
Screenhunter 278
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΕΒΕΖΑ

Με πιθανή κατάσχεση των λογαριασμών του κινδυνεύει ο Δήμος Πρέβεζας λόγω αγωγής

Κοινοποίηση

Μία υπόθεση αγωγής που μπορεί να οδηγήσει το Δήμο Πρέβεζας σε ιδιαίτερα δυσάρεστες καταστάσεις συζητείται στη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας την Τρίτη.

Όπως αναφέρεται και στην εισήγηση της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Πρέβεζας, υπεγράφη ανάμεσα σε ιδιώτες ιδιοκτήτες ακινήτων και το Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο to 2023 Πράξη Συμβιβασμού, η οποία και κατατέθηκε στη Γραμματεία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας.

Σύμφωνα με αυτή ο Δήμος αποδέχθηκε την οφειλή του ποσού των 182.219,61 ευρώ για τις επίδικες εκτάσεις που αναφέρονται στην αγωγή, για τις οποίες δεν αποζημίωσε τους αντιδίκους λόγω ρυμοτόμησης στην περιοχή του Υδραγωγείου.

Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου έχει προχωρήσει στην καταβολή έναντι οφειλής του ποσού των 33.219,61 ευρώ.

Η νομική υπηρεσία μάλιστα ενημερώνει το Δήμο ότι επισπεύδεται εις βάρος του αναγκαστική εκτέλεση και πιθανή κατάσχεση των λογαριασμών του Δήμου.

Καταλαβαίνει κάποιος πως τέτοιου είδους υποθέσεις αποτελούν “δύσκολη εξίσωση” για τη δημοτική αρχή, καθώς τα οικονομικά του Δήμου με βάση όσα έχουμε περιγράψει και στο ρεπορτάζ μας δεν είναι και στα… καλύτερά τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στήριξη Μωραΐτη για Κασσελάκη: «Θα τον κάνουν κομματάκια – Τι μπορεί να τον σώσει»

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Μήνυμα αλληλεγγύης από τον Δήμαρχο Πρέβεζας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δήμου της Καρδιάς μας!

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Κοινή Ανακοίνωση-Κάλεσμα συλλόγων Επαγγελματιών Αυτoαπασχολουμένων Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ