prevezatv.gr
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΕΒΕΖΑ

Πνίγηκε στις αγκαλιές των Πρεβεζάνων ο Σπύρος Κυριάκης

Κοινοποίηση
Μεγαλειώδης ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα.

Πλήθος κόσμου, ψηφοφόρων και στελεχών της γαλάζιας παράταξης το βράδυ της Πέμπτης 18/5 έστειλαν βροντερό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πρεβεζάνικος λαός υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη τον υποψήφιο βουλευτή Νομού Πρέβεζας, Σπύρο Κυριάκη αποδεικνύοντας πως η τοπική κοινωνία δεν διακατέχεται από στερεότυπα και ψευτοδιλήμματα που κάποιοι εντέχνως προσπαθούν να περάσουν στο λαό της Πρέβεζας.

Ο λαός της Πρέβεζας όμως δεν τσιμπάει επικοινωνιακά σε ψευτό επιχειρήματα που καμία σχέση δεν έχουν στο δημόσιο διάλογο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια κοινωνία εκσυγχρονισμένη, όπως είναι αυτή της Πρέβεζας.

Η Πρέβεζα σήμερα μίλησε ! και μίλησε ξεκάθαρα. Υποδέχτηκε τον Σπύρο Κυριάκη με τόση ζεστασιά, όπως άλλωστε τον υποδέχτηκε η Φιλιππιάδα και το Καναλάκι, ενώ ο ίδιος χάθηκε στις αγκαλιές των ντόπιων.

Οι 100 και πλέον φωτογραφίες που ακολουθούν αποτελούν τον αδιάψευστο μάρτυρα των όσων αναφέρουμε .

Στον αντίποδα, και ο έτερος διεκδικητής της βουλευτικής έδρας, κος Στέργιος Γιαννάκης έτυχε επίσης θερμής υποδοχής από τους ψηφοφόρους του και τους δικούς του ανθρώπους.

Οφείλουμε να αναφέρουμε πως και οι δύο γυναικείες παρουσίες του ψηφοδελτίου, κα Κατσικοβόρδου και Μπειντάρη είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις – ομιλίες και δικαίως απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του πλήθους των γαλάζιων ψηφοφόρων.

Την προεκλογική συγκέντρωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πρέβεζας, κος Πάτσης και του υποψήφιους Βουλευτές παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Νίκος Σολδάτος δίνοντας το σύνθημα για την επερχόμενη νίκης της κεντροδεξιάς παράταξης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημοπρατείται το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Κάστρο Αγ. Ανδρέα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Επίσκεψη της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Χριστίνας Κριτσιμά στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ