prevezatv.gr
ΤΟΕΒ Img 2560 768x643 1
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Οριστική λύση για τα χρέη των ΤΟΕΒ

Κοινοποίηση

Ρυθμίζονται με 10ετή άτοκη ρύθμιση οι οφειλές των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) προς τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ παράλληλα εντάσσονται στο μεγαλύτερο πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού στη χώρα «Απόλλων».

Το μέτρο το οποίο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων για την στήριξη των αγροτών είχε τεθεί ως αίτημά από τον βουλευτή Πρεβέζης, κ. Σπυρίδωνα Κυριάκη, σε σχετική συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκυλακάκη, στις αρχές του Νοεμβρίου ’23

Με αυτόν τον τρόπο, δίδεται ένα οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία που υφίστανται οι καλλιεργητές του νομού μας, οι οποίοι επί σειρά ετών αγωνιούσαν για τα αυτονόητα, όπως εάν θα μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες τους για ηλεκτρική ενέργεια, ώστε να μπορούν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους, δήλωσε ο βουλευτής Πρέβεζας, επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός αποδεικνύουν εμπράκτως πως στέκονται δίπλα στους αγρότες και το έμψυχο δυναμικό του πρωτογενούς τομέα εν γένει, στηρίζοντας δράσεις που προάγουν την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν».

Πηγή: http://www.ertnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρναβαλικό Ντελίριο για το Κομιτάτο στην Πρέβεζα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα από σήμερα Πέμπτη 13/7 στο Cine “Κυανή Ακτή” Πρέβεζα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Η Πρέβεζα γιόρτασε τη σαρδέλα της

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ