prevezatv.gr
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΠΕΙΡΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεκλογικές περιοδείες των πολιτικών αρχηγών στην Ήπειρο

Κοινοποίηση

Οι αρχηγοί των κομμάτων θα βρεθούν σήμερα στην Ήπειρο για τις προεκλογικές περιοδείες τους.

– Τα Ιωάννινα επισκέπτεται σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Η πολιτική ομιλία του θα πραγματοποιηθεί σε συγκέντρωση στις 20:00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα.

– Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί σε Άρτα και Πρέβεζα την ερχόμενη Παρασκευή 5 Μαΐου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Άρτας στις 11:30 πμ. Στην Πρέβεζα ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στις 18:30 μ.μ στο κεντρικό πεζόδρομο της αγοράς.

– Διήμερη περιοδεία στα Ιωάννινα και την Άρτα θα πραγματοποιήσει στις 6 και 7 Μάη ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη Γ. Βαρουφάκης. Στα Ιωάννινα, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη, θα παρουσιάσει το Σάββατο 6 Μάη, στις 8.30 μμ στα Λιθαρίτσια τους υποψηφίους του νομού και θα συνομιλήσει με τους πολίτες. Στην Άρτα, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα βρίσκεται στις 10.30 π.μ στον Πρωτομάστορα, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του νομού.

– Στη Θεσπρωτία, την Πάργα και την Άρτα, θα περιοδεύσει την προσεχή Δευτέρα 8 Μαΐου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στις 12:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κωμόπολη της Παραμυθιάς, στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Πάργα, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα εκφωνήσει ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση στην Άρτα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Κλειστή η ΔΟΥ Πρέβεζας την Τετάρτη 25/10

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Έρχεται το μεγάλο τουρνουά βόλεϊ γυναικών στην Πρέβεζα

ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ