prevezatv.gr
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΕΒΕΖΑ

Πλήθος κόσμου στην τελευταία κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στην Πρέβεζα

Κοινοποίηση

Δυναμική, παρουσία πλήθους κόσμου, ήταν η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων κομματικά στελέχη του νομού.

Χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πρέβεζας Σωτήρης Πάτσης, και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Πρέβεζας Νίκος Σολδάτος ο οποίος παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές, Στέργιο Γιαννάκη, Σπύρο Κυριάκη, Μαρία Κατσικοβόρδου και Ιωάννα Μπεΐντάρη, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν κατά τις ομιλίες τους.

Και οι τέσσερις υποψήφιοι αναφέρθηκαν τόσο στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας όσο και σε τοπικά ζητήματα που απασχολούν τον νομό.

Με την συγκέντρωση αυτή ολοκληρώθηκαν και οι ομιλίες των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στον νομό, μετά το Καναλάκι και την Φιλιππιάδα.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως θερμή ήταν η συνάντηση μεταξύ των δύο υποψηφίων αντρών του Σπύρου Κυριάκη και του Στέργιου Γιαννάκη, θέλοντας να περάσουν μήνυμα της ενότητας της παράταξης σε τοπικό επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το καρναβάλι γυναικών της Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα ηγεσία του ΓΕΕΘΑ

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Προκήρυξη 246 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ – 52 θέσεις στην 6η ΥΠΕ – 3 για την Ήπειρο, καμία για το νοσοκομείο Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ