prevezatv.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΕΒΕΖΑ

Ακατάλληλο για πόση το νερό σε τέσσερα ακόμη χωριά της Πρέβεζας

Κοινοποίηση

Ακατάλληλο για πόση είναι το νερό σε τέσσερα ακόμη χωριά του Δήμου Πρέβεζας, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρέβεζας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μετά από δειγματοληψία που έγινε δεν πληρούνται οι όροι κατανάλωσης του νερού ως πόσιμο στις κοινότητες Σκιαδά, Κοντότες, Ρευματιά και Βρυσούλα. Τα χωριά αυτά προστίθεται στα άλλα δεκαοχτώ όπου το νερό είχε κριθεί ακατάλληλο το τελευταίο διάστημα.

Συνιστάται στους κατοίκους των παραπάνω ΤΚ να μη χρησιμοποιείται το νερό για πόση, ιδιαίτερα από ευπαθείς ομάδες. Οι λοιπές δραστηριότητες (πλύσιμο οικοσυσκευών και ρούχων, μαγειρική, μπάνιο, άρδευση κλπ) μπορούν να συνεχιστούν κανονικά με το νερό του δικτύου, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σχετικοί σύνδεσμοι: https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/ioanina/deyap-oi-deka-koinotites-tis-prevezas-pou-prepei-na-apofeygoun-tin-xrisi-tou-nerou-gia-posi/ https://www.ertnews.gr/video/preveza-akatallilo-gia-posi-nero-entopistike-se-koinotites-tis-perioxis/)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Στο εργοστάσιο της ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ η εγκατάσταση της πρώτης μονάδας παραγωγής συμπιεσμένου βιομεθανίου στην Ελλάδα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Πρέβεζα: Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την προμήθεια κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πρέβεζας για τις σημερινές πλημμύρες

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ