prevezatv.gr
αρχείο λήψης (10)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τεν Χαγκ: «Μπορούμε να κερδίσουμε τη Μπάγερν Μονάχου»

Κοινοποίηση

Για τον ευρωπαϊκό «τελικό» με την Μπάγερν Μονάχου μίλησε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Μπόρνμουθ και να επικεντρωθεί στον ευρωπαϊκό «τελικό» με την Μπάγερν Μονάχου, στο οποίο θα κριθεί αν θα συνεχίσει στο Champions League -με ισοπαλία στο Κοπεγχάγη-Γαλατασαράι- ή στο Europa League, ενώ με ήττα θα μείνει εκτός Ευρώπης.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού, ο Έρικ Τεν Χαγκ, ανέφερε πως οι παίκτες του μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφή το Γενάρη, εφόσον προκύψει κάτι ελκυστικό στην αγορά.

«Το Ολντ Τράφορντ δεν είναι ωραίο μέρος για τον αντίπαλο. Όσο είμαι εδώ, είμαστε εδώ μαζί, πρέπει να δώσουμε ενέργεια στους παίκτες», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αύριο πρέπει να κερδίσουμε, μπορούμε να το κάνουμε, όπως με την Τσέλσι και την Έβερτον. Ακόμη και κόντρα στη Γαλατασαράι. Αυτή η ομάδα μπορεί να αποδώσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Είμαι σίγουρος ότι είμαστε πολύ καλοί», κλείνοντας για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο:

«Δεν νομίζω, αλλά πολλά θα συμβούν ακόμα τον χειμώνα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όταν υπάρχουν ευκαιρίες ή προκύπτουν αβέβαιες συνθήκες ή εκπλήξεις, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δράσουμε», ήταν τα λόγια του Έρικ Τεν Χαγκ.

Πηγή: https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/PremierLeague/ten-xagk-mporoume-na-kerdisoume-ti-mpagern-monaxou/4950575

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με τους επαγγελματίες του εμπορικού λιμένα Πρέβεζας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ήπειρος: Προβλήματα στις εξετάσεις λόγω της κυβερνοεπίθεσης στην τράπεζα θεμάτων

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ο Μητσοτάκης παρακάμπτει την Πρέβεζα και δημιουργεί τριγμούς στο «γαλάζιο» στρατόπεδο

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ