prevezatv.gr
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΕΒΕΖΑ

Εγκρίσεις για έργα άνω των 6 εκ. ευρώ στην Π.Ε. Πρέβεζας από την Ο.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου

Κοινοποίηση

Ένα «πακέτο» έργων για την Π.Ε. Πρέβεζας, των οποίων ο συνολικός προϋπολογισμός ξεπερνά τα 6 εκ. ευρώ, περιλαμβάνονται στις σημερινές αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Πρόκειται για τρία μεγάλα, όπως το δίκτυο ποδηλατοδρόμων (Ιόνια Διαδρομή), η κατασκευή κόμβων σε Λούρο- Γοργόμυλο και η αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης στη περιοχή Νικόπολης, αλλά και μικρότερα, όπως η απομάκρυνση του αμιάντου από κτίσματα του πρώην στρατοπέδου Δούκα και η καταπολέμηση του δάκου στα ελαιόδεντρα.

Αναλυτικά:

Αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος για την «Κατασκευή κύριας διαδρομής δικτύου ποδηλατοδρόμων Π.Ε. Πρέβεζας (Ιόνια Διαδρομή)», προϋπολογισμού € 3.661.904,95. Ανάδοχος: SABO A.E.
Εγκρίθηκε η διαδικασία για τη δημοπράτηση των έργων:
«Κατασκευή κόμβων στην διασταύρωση της επαρχιακής οδού 8 (Λούρος – Πολυστάφυλο) και στο Γοργόμυλο ΠΕ Πρέβεζας» προϋπολογισμού 1.380.000 ευρώ.
«Άμεση αποκατάσταση αγωγού ύδρευσης Λευκάδας στην περιοχή παράκαμψης Νικόπολης», προϋπολογισμού € 998.515,80 (έργο που είναι απαραίτητο για να συνεχιστεί το μεγάλο οδικό έργο της παράκαμψης)
Αναδείχτηκε οριστικός ανάδοχος για το έργο: «Απομάκρυνση αμιάντου των κτισμάτων του πρώην στρατοπέδου Δούκα στην Πρέβεζα», προϋπολογισμού € 100.000. Ανάδοχος: POLYECO A.E.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολυμπία Τελιγιορίδου – ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ελληνίδα αγρότισσα αξίζει περισσότερο από τα ψίχουλα της ΝΔ»

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Το Κέντρο Υγείας Πρέβεζας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Φωτιά σε κάμπινγκ στην Πρέβεζα – Κάηκαν τροχόσπιτα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ