prevezatv.gr
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΕΒΕΖΑ

Επίσκεψη Προέδρου ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στο Στάδιο Πρέβεζας – Μεγάλες διοργανώσεις προτίθεται να φιλοξενήσει ο Δήμος

Κοινοποίηση

Την ευκαιρία να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου «Αθ. Τσουμελέκα» αλλά και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο γυμναστήριο, είχε σήμερα η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Η κ. Σακοράφα βρέθηκε στην Πρέβεζα με την βουλευτικής της ιδιότητα.

Ωστόσο στο πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμά της βρήκε τον χρόνο να επισκεφθεί το στάδιο. Μάλιστα εκείνη την ώρα είχαν ολοκληρωθεί και οι αγώνες στα πλαίσια ημερίδας ακαδημιών στίβου που είχε διοργανώσει ο Α.Σ. Πρέβεζας «ΕυΖην».

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είδε τις εγκαταστάσεις, συνομίλησε με γονείς μικρών αθλητών αλλά και με τα παιδιά και προχώρησε και σε παράδοση μεταλλίων για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Τον Δήμαρχο Πρέβεζας, λόγω απουσίας του, εκπροσώπησε η Γιώτα Γεωργάκου, σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, η οποία υποδέχθηκε την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και την ξενάγησε στους χώρους.

Σύμφωνα με την κ. Γεωργάκου το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη κατασκευάζεται με όλες εκείνες τις προδιαγραφές που απαιτούνται έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν επίσημοι αγώνες και μεγάλες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ αλλά και ομάδες για την προετοιμασία τους.

Όπως είπε η κ. Σακοράφα το ταρτάν φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σύμφωνα με την κ. Γεωργάκου άμεσα θα γίνουν και οι γραμμές.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα τεθούν και οι βάσεις για την σύναψη μνημονίου συνεργασίας Δήμου Πρέβεζας και ΣΕΓΑΣ για τη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων και προετοιμασίας ομάδων.

Τέλος η Σοφία Σακοράφα φωτογραφήθηκε με τον πρωταθλητή και ανερχόμενο αστέρι του άλματος εις ύψος Ανδρέα Μίτα και την προπονήτριά του Σίλα Γέροντα καθώς και με όλους τους μικρούς αθλητές του συλλόγου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Crypto στην Κίνα και η χρονιά του δράκου

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Καρναβαλικό Ντελίριο για το Κομιτάτο στην Πρέβεζα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Παγκόσμια αύξηση της ανεργίας το 2024 σύμφωνα με τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας