prevezatv.gr
B8b39d3c6e9ee7e1f4701d429ec6e605 Xl
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΕΒΕΖΑ

Και νέα αγωγή κατά του Δήμου Πρέβεζας της τάξης των 40.000 ευρώ για προφορική εντολή του Ν. Γεωργάκου

Κοινοποίηση

Η αγωγή εναντίον του Δήμου Πρέβεζας ύψους 75.000 ευρώ, η οποία θα συζητηθεί στην αυριανή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας (δείτε ΕΔΩ) δεν είναι η μοναδική που θα απασχολήσει την επιτροπή.

Εταιρεία τεχνικών έργων κατέθεσε στις 25 Οκτωβρίου 2023 στο Δοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων αγωγή κατά του Δήμου Πρέβεζας, αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στα 40.000 ευρώ για εργασίες που εκτέλεσε στον προαύλιο χώρο του νέου σχολικού κτιρίου στο Κανάλι Πρέβεζας. Η εταιρεία επικαλείται προφορική εντολή του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Με έγγραφό της η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας, ενημέρωσε τη νομική υπηρεσία του Δήμου (σ.σ. η οποία εισηγείται την αντίκρουση της αγωγής) ότι δεν υφίσταται η οφειλή, καθώς επίσης δεν έχουν προσκομισθεί στην υπηρεσία και καταχωρηθεί τιμολόγια και λοιπά δικαιολογητικά έγγραφα που να αφορούν την εν λόγω οφειλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή είχε από την πλευρά της μεγάλη ευθύνη για το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα τα παιδιά στο Κανάλι δεν κάνουν μάθημα εντός του νέου κτιρίου (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ από την πρόσφατη κινητοποίηση των γονέων του Καναλίου).

Σε κάθε περίπτωση το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση και απομένει να δούμε αν η επιτροπή αποδεχθεί ότι υφίσταται οφειλή και θα πληρωθεί έτσι η εταιρεία ή οι δύο πλευρές θα καταλήξουν στα δικαστήρια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η ΕΛ.ΑΣ. γιορτάζει στις 20 Οκτωβρίου την «Ημέρα της Αστυνομίας»

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Συνολικά 18 οι περιοχές του Δήμου Πρέβεζας που το νερό είναι μη πόσιμο – Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Με νέο πρόσωπο ο ΑΟ Πρέβεζας στο πρωτάθλημα Ανδρών Δυτ. Ελλάδας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ