prevezatv.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΠΕΙΡΟΣΠΡΕΒΕΖΑ

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας: Ερωτήματα για το προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο

Κοινοποίηση

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας: Ερωτήματα για το προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο

1.Στα πεζοδρόμια της Τ.Κ. Καναλακίου , καθώς έχει γίνει κατάληψη τους από αυθαίρετες κατασκευές και τραπεζοκαθίσματα των καφετεριών. Οι πεζοί θα πρέπει να περνάνε ανάμεσα από τα τραπεζοκαθίσματα , για τις μητέρες με καρότσια είναι ένας άθλος , οι οποίες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν το οδόστρωμα , και βεβαίως δεν τίθεται λόγος για την χρήση της ειδικής πλακόστρωσης για άτομα με ειδικές ανάγκες , καθώς και αυτή είναι κατειλημμένη από τραπέζια , καρέκλες , διαφημιστικές σημαίες κλπ. Ακόμα θα θέλαμε να μάθουμε αν υπάρχουν από τον Δήμο σχετικά παραχωρητήρια για την χρήση του πεζοδρομίου της Τ.Κ. Καναλακίου από τις καφετέριες.

Επίσης στην Τ.Κ Πάργας , το νέο πεζοδρόμιο έξω από τον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου μετράει από καιρό ζημίες , αφού κάθε μέρα πλάκες αποκολλούνται και οι πεζοί κινδυνεύουν να τραυματιστούν.

2. Από την πολυδιαφημιζόμενη επένδυση της εταιρείας Black Delta Entertainment στις πρώην κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ στην Λούτσα , ο Δήμος έχει εισπράξει τα ανάλογα μισθώματα ;

3.Ο Δήμος και οι σχετικές υπηρεσίες του είναι προετοιμασμένες σε περίπτωση πυρκαγιάς στο Δήμο μας , κυρίως σε περιοχές όπως ο Βάλτος και Λίχνος Πάργας και η Λούτσα , όπου επικρατεί η πλήρης αναρχία σε όλα τα επίπεδα;

4. Λειτουργεί η ανακύκλωση ; Μας έχει καταγγελθεί ότι μόνο το πρωί γίνεται ανακύκλωση και τις υπόλοιπες ώρες οι ειδικοί κάδοι φορτώνονται μαζί με τους συμβατικούς στα κλασσικά απορριμματοφόρα. Επίσης γιατί δεν λειτουργούν ακόμα οι βυθιζόμενοι κάδοι ; Οι συμβατικοί κάδοι δεν έχουν πλυθεί όπως και ο πέριξ χώρος όπου είναι τοποθετημένοι.

5.Στην Τ.Κ. Βουβοποτάμου εξακολουθούν να υπάρχουν ακαθάριστα αστικά οικόπεδα και στο πρώην Δημοτικό Σχολείο δεν έχουν κοπεί οι λεύκες που αποτελούν κίνδυνο.

30/7/2023 Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας

Δέσκας Πέτρος-Αθανάσιος , Δημοτικός Σύμβουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρέβεζα: Οι αγώνες των εργατών όλου του κόσμου θα νικήσουν

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ο Δήμος Πρέβεζας Δίνει Προτεραιότητα Στην Τουριστική Ανάπτυξη

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης για καλλιέργεια

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ