prevezatv.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΠΕΙΡΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΕΒΕΖΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πού έχει φτηνά δωμάτια φέτος τον Ιούλιο;

Κοινοποίηση

Στην Εύβοια, το Πήλιο, την Πρέβεζα και την Ηλεία, βρήκαμε δωμάτια με λιγότερα από 60€ το δίκλινο, που όχι, δεν είναι πάνω στα βουνά.

Αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να γκρινιάξουμε λίγο ακόμα για τις τιμές των δωματίων που έχουν εκτιναχθεί σχεδόν παντού στην Ελλάδα, τα ξέρεις άλλωστε, δεν περίμενες εμάς. Αντ’ αυτού, θα περάσουμε κατευθείαν στο θέμα: Πού θα πάμε λίγες μέρες (ή και πολλές, ό,τι μπορεί ο καθένας) να λιαστούμε χωρίς να πληρώσουμε περισσότερα από 60€ για ένα δίκλινο δωμάτιο;

Στην Εύβοια…

Παραδοσιακό προπύργιο οικονομικών διακοπών, έχει αφενός το πλεονέκτημα της απουσίας ακτοπλοϊκών, και αφετέρου παραλίες ωραιότατες, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλα νησιά. Οικονομικότατα δωμάτια βρήκαμε στο Despoina Apartments στην Αιδηψό (45€ το δίκλινο) στο Soultana’s House δυο βήματα από την παραλία της Μουρτερής (52€ το δίκλινο στούντιο με θέα θάλασσα) στο Diana Studios στο Πευκί (54€ με θέα θάλασσα) στο Ξενοδοχείο Όραμα στα Βασιλικά (54€ με θέα θάλασσα) στη Villa Pasifai που έχει και πισίνα στη Μουρτερή (50€ το δίκλινο) στο Αγγελική-Σμαρώ Studios στους Ωραιούς (55€ το διαμέρισμα δύο ατόμων) και στις Ροβιές, στο Σίλλελης Ενοικιαζόμενα Δωμάτια (45€ το δίκλινο στούντιο) και στο Karavagelis Rooms (50€ το τρίκλινο).

Στην Ηλεία…

Τα λέγαμε και πρόσφατα, η πιο ανεξερεύνητη γωνιά της Πελοποννήσου είναι και μια από τις ωραιότερες, και οικονομικότερες –και, αν είσαι παιδί της άμμου και της ανοιχτωσιάς, ασυζητητί αυτή με τις καλύτερες παραλίες. Εδώ με 30€ το άτομο ή και λιγότερα θα μείνεις σε δωμάτια σαν το Panorama Rooms στο Κάστρο της Κυλλήνης (50€ το δίκλινο με θέα θάλασσα) το Ionion Star Hotel στο Θολό (55€ το δίκλινο) το Αγνάντιο στη Λυγιά (54€ το δίκλινο) το Studio in Gastouni στη Γαστούνη (49€ το δίκλινο στούντιο) το Mellia στην Ολυμπία (41€ το δίκλινο) και αυτό εδώ το διαμέρισμα στην Ζαχάρω (49€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα).

Στην Πρέβεζα και τα πέριξ της…

Τα νότια παράλια της Ηπείρου ήταν μέχρι πρότινος ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που ευτυχώς διέρρευσε, γιατί έχει καλές τιμές, τέλειες παραλίες, κάστρα και αξιοθέατα αρκετά για να γεμίσουν όλες τις μέρες των διακοπών σου. Οικονομικά δωμάτια για τον Ιούλιο βρήκαμε στην πόλη της Πρέβεζας (που έχουμε ξαναπεί πως είναι μια κούκλα) στο Aggela Home (50€ το διαμέρισμα δύο ατόμων) στη Λυγιά στο Ξενοδοχείο Φιλοξενία (50€ το δίκλινο με θέα θάλασσα) στην Αμμουδιά που γίνεται τέλεια βάση για να εξερευνήσεις τον Αχέροντα και τις πηγές του στο Kostas Christos Rooms (45€ το δίκλινο) και στον Μεσοπόταμο στο Apartments Vasileiou Suite 2 (49€ το τρίκλινο).

Στο Πήλιο…

Παραλιάρες έχει, ορεινή δροσιά έχει, καλές τιμές έχει, πώς θα ήταν δυνατό να μην συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις λίστες οικονομικών προορισμών για τις καλοκαιρινές διακοπές σου; Βγάλε ατζέντα και σημείωνε: Χαγιάτι στο Χορευτό σχεδόν επάνω στην παραλία (50€ το δίκλινο) Φιγαλιά στα Καλά Νερά (επίσης 50€) Θέτις στη Βυζίτσα (55€ με σούπερ πρωινό) Αναστασία στα Άνω Λεχώνια (45€ το δίκλινο) Τρίκερι στο ομώνυμο χωριό (50€ το δίκλινο) Kleopatra’s στην Τσαγκαράδα (55€ το δίκλινο) Villa Belian στην Αργαλαστή (50€ με θέα θάλασσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Οικονόμου Αριστείδη

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Διαστημικός τουρισμός: Ένα πολυτελές γεύμα πάνω από τη Γη γίνεται πλέον πραγματικότητα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Άφησε στις διακοπές την τελευταία του πνοή

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ