prevezatv.gr
Dsc02037
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΠΕΙΡΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η ΑΔΕΔΥ για την απεργιακή συγκέντρωση

Κοινοποίηση

Ανακοίνωση ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ , O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ N. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ,TO ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ , ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ , Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ-ΟΑΕΕ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ χαιρετίζουν την απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου στα Παλιά ΚΤΕΛ.

Στην απεργιακή συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Σιούτης Σπύρος, Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και ο Βενετικίδης Θεόδωρος, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πρέβεζας, ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Πούμπης Γιώργος, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.

Τόσο οι ομιλητές όσο και οι απεργοί διατράνωσαν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα Εργασιακά, στην κοροϊδία της κυβέρνησης με τις τριετίες, στην εγκληματική πολιτική που βουλιάζει δικαιώματα, ζωές και περιουσίες στη λάσπη, την απόφασή τους να μην αποδεχθούν τη σύγχρονη σκλαβιά, με όσους νόμους και διατάξεις κι αν την επικυρώσουν κράτος και κυβερνήσεις. Διεκδίκησαν Συλλογικές Συμβάσεις, ουσιαστικές αυξήσεις μισθών, σταθερό ωράριο εργασίας, δουλειά με δικαιώματα. Εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες από τις πλημμύρες και διεκδίκησαν άμεσες αποζημιώσεις στο 100%, έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης, μέτρα ουσιαστικής στήριξής τους.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

prevezanews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φιλαθλητικός Πρέβεζας: Ανακοίνωσε τρεις νέες προσθήκες και τρεις αποχωρήσεις

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Τι είπε Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας και για τους οδικούς άξονες Άκτιο-Αμβρακία και Βόνιτσα-Λευκάδα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δ.Κ.Καμαρίνας “Δεν θα επιτρέψουμε την αλλοίωση των μνημείων που μάς προίκισε η φύση”

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ