prevezatv.gr
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Π.Ε. Πρέβεζας για επαφές με κατοίκους, φορείς και επιχειρήσεις ο Σπύρος Ριζόπουλος

Κοινοποίηση

Σειρά επαφών και επισκέψεων σε περιοχές της Π.Ε. Πρέβεζας είχε τις προηγούμενες ημέρες ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου, Σπύρος Ριζόπουλος.

Η αρχή έγινε το πρωί της Δευτέρας στο παρεκκλήσι του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου στο Μιχαλίτσι, καλεσμένος του προέδρου της τοπικής κοινότητας για την γιορτή, Δημήτρη Κωστή.

Εκεί, μετά τη δοξολογία συναντήθηκε με κατοίκους και αντάλλαξε απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα και την Ήπειρο.

«Τέτοιου είδους επισκέψεις είναι συνήθως εθιμοτυπικές. Το γεγονός όμως ότι η συζήτηση που είχαμε με τους κατοίκους για την πολιτική κατάσταση στην χώρα από την μεταπολίτευση και μετά καθώς και για τα προβλήματα της Ηπείρου ήταν πολύ ποιοτική μου έκανε θετική εντύπωση. Ήταν πραγματικά μια αχτίδα φωτός στην παραπολιτική που κατατρώει συνήθως τους ηπειρώτες», δήλωσε ο κ. Ριζόπουλος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφτασε στο Θεσπρωτικό όπου είχε μια εγκάρδια συζήτηση με τον πρόεδρο του Πολυστάφυλλου, Κώστα Καραβίδα κυρίως για τα προβλήματα της περιοχής και το μεγάλο στρατηγικό οδικό έργο στην περιοχή της Λάκας Σουλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο λιμάνι της Πρέβεζας το κρουαζιερόπλοιο SH Diana – υποδοχή από τον Δήμο στα μέλη της Ενωσης Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Stanford

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ξεκινάει την Πέμπτη 27 Ιουλίου ο 1ος ψεκασμός του προγράμματος Δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Προσφορά ιατρικού μηχανήματος στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ