prevezatv.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Λιμάνι της Πρέβεζας πέφτουν όλα τα λύματα της πόλης! Έκτακτη ανάγκη στο αντλιοστάσιο του Βιολογικού καθαρισμού

Κοινοποίηση

Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί από χθες το απόγευμα Τετάρτη 31 Μαΐου και οι 4 αντλίες στο αντλιοστάσιο λυμάτων του Βιολογικού Καθαρισμού (ΕΕΛ Πρέβεζας – Εργοστάσιο Επεξεργασίας Λυμάτων) στη θέση Παλιούρι.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναγκαστική χρήση της υπερχείλισης (by pass) έτσι όπως έχει προβλεφθεί από την εγκεκριμένη μελέτη της ΕΕΛ με αποδέκτη τον θαλάσσιο χώρο στο λιμάνι της Πρέβεζας, μέσω του υδατορέματος «ΚΑΡΥΔΑ».

Η Γενική Διεύθυνση της ΔΕΥΑ Πρέβεζας με έγγραφο της προς την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου, την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και το Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας, ενημερώνει για την έκτακτη ανάγκη στο αντλιοστάσιο της ΕΕΛ Πρέβεζας καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται τις τελευταίες ώρες, να τεθεί σε λειτουργία έστω η μία αντλία, ενώ παράλληλα επιχειρεί βυτιοφόρο που αντλεί το λύμα.

Μάλιστα, η υπηρεσία  εξετάζει και το ενδεχόμενο διακοπής της υδροδότησης της πόλης προκειμένου να περιοριστεί η παροχή λύματος.

Η έντονη δυσοσμία που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον αστικό ιστό, οφείλεται στην υπερχείλιση όλων των λυμάτων της πόλης στο λιμάνι…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Κασσελάκης στο LSE: Αν οι δομές του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσαν σωστά εγώ δεν θα ήμουν αρχηγός

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επιμένει ο Πρόεδρος της λογιστικής ότι η σχολή πρέπει να φύγει, νέα απάντηση στον Βουλευτή Κώστα Μπάρκα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ