prevezatv.gr
Skyli 768x513 1
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΠΕΙΡΟΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΓΕΩΤΕΕ Ηπείρου: Προβληματική η εφαρμογή του Μητρώου για τα Ζώα Συντροφιάς

Κοινοποίηση

Προβληματική χαρακτηρίζει το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ηπείρου το μείζον ζήτημα για τα ζώα συντροφιάς. Σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει πως «δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες από την εφαρμογή του νέου Εθνικού Μητρώου Καταγραφής Ζώων Συντροφιάς και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο επιβεβαιώνεται για την αρχική αντίθεση του».  

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. από την πρώτη στιγμή που κατατέθηκε το νομοσχέδιο για διαβούλευση εξέφρασε τις αντιρρήσεις του τόσο για την ουσία του νόμου όσο και για τη διαδικασία σύνταξής του, αναφέρει η ανακοίνωση.

«Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ούτε τότε παρέκκλινε ούτε τώρα παρεκκλίνει από τις θέσεις του. Υποστήριζε το 2021 και επαναλαμβάνει και σήμερα πως είναι λάθος η μεταφορά αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με τα Ζώα Συντροφιάς στο υπουργείο Εσωτερικών, γιατί επιφέρει πλήρη διάσπαση του κρατικού ελεγκτικού μηχανισμού, αποδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την πραγματοποίηση των σχετικών ελέγχων, με κορυφαίο και κρίσιμο παράδειγμα αυτό των ελέγχων των ζωοανθρωπονόσων», καταλήγει.

Πηγή: http://www.ertnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για την εμπλοκή του σε κλοπές οχημάτων που είχαν γίνει σε περιοχές της Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καθηγητών Πρέβεζας: Κανένα Λύκειο στην Πρέβεζα να μη γίνει Πρότυπο – Να αποχαρακτηριστεί το 1ο Γυμνάσιο από Πρότυπο

Διαμάχη για την ποιότητα του νερού στην Πρέβεζα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ