prevezatv.gr
367396917 10160683364290664 6322890759237395263 N
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΕΒΕΖΑ

Δυναμική παρουσία – διεκδικεί την εκλογή της στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας η Αλεξάνδρα Ζιώγα

Κοινοποίηση

Η Αλεξάνδρα (Άντα) Ζιώγα διεκδικεί την εκλογή της στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας με την παράταξη Δήμος της Καρδιάς μας! του Δημάρχου Πρέβεζας, Νίκου Γεωργάκου.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δραστήρια υποψηφιότητα η οποία εδώ και αρκετό καιρό επισκέπτεται το Δήμο απ’άκρη σε άκρη, συνομιλεί με τους κατοίκους καταγράφοντας παράλληλα τα ζητήματα που απασχολούν .

Ως νέα γυναικεία υποψηφιότητα η Αλεξάνδρα έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει με την παρουσία της.
Με όρεξη, ιδέες και αγάπη για τον τόπο της, είναι από τις υποψήφιες “έκπληξη” που έχουν και προσδίδουν δυναμική, και εν τέλει διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο της στο δημοτική συμβούλιο Πρέβεζας.

Η ίδια στο μήνυμά της εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου αναφέρει:

Γεννήθηκα το 1984 στην Πρέβεζα όπου και κατοικώ έως και σήμερα.

Είμαι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, ενώ το 2021 ολοκλήρωσα με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με τίτλο: ” Ειδική Αγωγή: Δυσκολίες Μάθησης-Εκπαιδευτική Αξιολόγηση και Παρέμβαση”

Από το 2017 διατηρώ με το σύζυγό μου την ιστοσελίδα Gosports.gr έχοντας συμβάλλει στην προβολή του αθλητισμού της περιοχής και εξελίσσοντας τη δουλειά μας με τη συμμετοχή μου σε σεμινάρια Αθλητικού Μanagement, Δημοσιογραφίας στο Διαδίκτυο και Αθλητικής Δημοσιογραφίας, ενώ τους τελευταίους μήνες έχουμε ξεκινήσει και την ιστοσελίδα IPreveza.gr.

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, διακρίνοντας σε αυτόν ήθος, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά και αποφάσισα να μετάσχω ως υποψήφια Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πρέβεζας με το συνδυασμό «Δήμος της καρδιάς μας».

Στόχος μου συμβάλλω και εγώ εκ νέου στη νίκη όλων των Δημοτών για μία νέα πενταετία εξωστρέφειας και ανάπτυξης στο Δήμο Πρέβεζας, με έναν ηθικό και έντιμο αγώνα, τόσο σε ατομικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο όπως αρμόζει στην ποιότητα και στη φιλοσοφία του συνδυασμού μας.
Η ψήφος και η εμπιστοσύνη σας θα’ναι η δύναμή μου!
Με ειλικρινή αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον για ένα καλύτερο μέλλον.
Για τη νίκη όλων των Δημοτών γιατί ο Δήμος της Καρδιάς μας έχει Δήμαρχο!

Ζιώγα Αλεξάνδρα (Άντα)
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκκρεμεί στα δικαστήρια η διεκδίκηση του ΔΛΤ Πρέβεζας για το ρεύμα που οφείλει ο Τουριστικός Λιμένας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΑΡΤΑ: Ελεύθερος ο 37χρονος πατέρας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τρεις προεκλογικές ομιλίες για τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας -Το πρόγραμμα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ