prevezatv.gr
Pentagwno
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΠΕΘΑ: Δημόσια πρόσκληση για τη θέση του διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων

Κοινοποίηση

Το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας απηύθυνε ανοιχτή δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση με πρόσληψη της θέσης του διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ), πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας δύο ετών, η οποία μπορεί να ανανεωθεί για δύο επιπλέον έτη. Ο διευθυντής της ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ. επιλέγεται με απόφαση του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πλήρωσης της θέσης καλούνται να αποστείλουν αίτηση το αργότερο έως Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2024 αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, με επισυναπτόμενα βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφο δελτίου ταυτότητας, τίτλους σπουδών και τα απαραίτητα σχετικά με τα προσόντα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση ddypp@mod.mil.gr. Επισημαίνεται ότι για την επιβεβαίωση παραλαβής των υποβαλλόμενων αιτήσεων, θα αποστέλλεται σχετικό αποδεικτικό απαντητικό μήνυμα.Η πρόσκληση αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Υποψήφιος με τo Δήμο της Καρδιάς μας ο Τίμος Μπέλλος

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Σε ποια σημεία γίνονται δωρεάν rapid test την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Εγκρίσεις για έργα άνω των 6 εκ. ευρώ στην Π.Ε. Πρέβεζας από την Ο.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ