prevezatv.gr
Kerkyra Naok 2 1024x783
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Διακρίσεις μικρών ιστιοπλόων του ΙΟΚ στον διασυλλογικό αγώνα της Πρέβεζας

Κοινοποίηση

Στον διασυλλογικό αγώνα optimist & ilka 4 που διοργάνωσε ο Ν.Ι.Ο.Πρεβεζας, συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου η αγωνιστική ομάδα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας.

Η ομάδα πήρε μέρος με 5 αθλητές (3κοριτσια και 2 αγόρια ) στην κατηγορία optimist και 5 αθλητές ( 2 κορίτσια και 3 αγόρια) στην κατηγορία ilca 4. Στον αγώνα συμμετείχαν 8 όμιλοι με συνολικό αριθμό συμμετεχόντων 47 optimist και 14 ilca 4! Έγιναν 6 απονομές κατηγοριών από τις οποίες στις 4 ο ΙΟΚ κατέκτησε θέση στο βάθρο! 

Πιο αναλυτικά στην κατηγορία των optimist οι θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές είναι οι εξής: Παλούκος Ανδρέας 12, Μιχαλάς Σπύρος 25, Λασθιωτάκη Μελίνα 27 και 3η στα κορίτσια junior, Καζαμία Αντιγόνη 29 και 3η στα μεγάλα κορίτσια και η Γκιουζελη Σιλβή η οποία δεν κατάφερε να τρέξει τη δεύτερη μέρα κατέκτησε την 36η θέση. Στα ilca 4 ο Χειμαριός Μάριος 4ος στη γενική και 2ος στα αγόρια, ο Ανδριώτης Κωνσταντίνος 7ος, η Γκόγκα Σταματία 9η και 3η στα κορίτσια, η Ματαράγκα Αγγελική 11η και ο Πρίφτης Χρήστος 12ος. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Ασπιώτη Ειρήνη και Κουλούρης Αλέξανδρος και ο έφορος hansa 303 Κωνσταντίνος Βλάχος.

πηγη – www.ertnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Π.Ε. Πρέβεζας για επαφές με κατοίκους, φορείς και επιχειρήσεις ο Σπύρος Ριζόπουλος

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Μ. Βορίδης: Μέχρι αρχές Φεβρουαρίου το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τροχονομικές παρεμβάσεις εν όψει της Γιορτής Σαρδέλας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ